Nieuwe technologieën

Recent hebben we een nieuwe technologie, de Luxeon Stylist Series toegevoegd aan onze collectie. Binnen deze serie zijn een viertal LED modules te onderscheiden: CrispWhite, CrispColor, FreshFocus en AtmosPhere. Door het toepassen van deze nieuwe techniek kunt u eenvoudig nog betere resultaten behalen en uw klanten nog meer tevreden stellen.Het bijzondere van deze technologie is dat er een specifiek deel van het kleurspectrum extra geaccentueerd kan worden. (Deze LED modules zijn speciaal ontwikkeld om de kleurweergave zo af te kunnen stemmen naar kleurechtheid en sfeer. Dit maakt dat de kleuren nog meer tot hun recht komen.) Het is dé ideale verlichtingsoplossing voor musea, galerieën, horeca en winkels, die elke hun eigen wensen hebben op het gebied van kleurechtheid en sfeer.

Producten

Kenmerken

Door gebruik van deze nieuwe technologie, de Luxeon Stylist Series, heeft dankzij de verschillende Led modules waanzinnige kenmerken. Door de CrispWhite module is de hoogst mogelijke efficiëntie en CRI-waarde mogelijk. Het resultaat is een wit licht, met een verhoogt contrast. Wit is echt wit. De CrispColor module maakt dat de kleuren van het object maximaal naar voren komen. Kleding ziet er fris en kleurrijk uit, precies zoals het hoort.LED verschil groot

De FreshFocus en AtmosPhere modules zijn speciaal ontwikkeld voor supermarkten, bakkerijen, slagerijen en restaurants. Door gebruik te maken van de FreshFocus module wordt de versheid van het product geaccentueerd en zorgt voor een onweerstaanbaar visueel effect. Denk aan een brood waarvan de knapperige korst goed zichtbaar is en de versheid er vanaf straalt of een krop sla die zo groen en fris er uitziet alsof hij rechtstreeks van het land komt. Door de versheid te accentueren ziet het product er onweerstaanbaar uit met een volledige visuele aantrekkingskracht. In combinatie met de AtmosPhere module wordt er onder andere binnen een horeca gelegenheid de ideale ambiance gecreëerd en verbetert het  de totale sfeerbeleving.

Vraag uw accountmanager naar de uitgebreide mogelijkheden!