Light 4U – Nordic spanningsrails

Een spanningsrail is een rail waar verschillende armaturen op bevestigd kunnen worden. De Nordic spanningsrails zijn een ideale oplossing voor een mooie lichtspreiding omdat de afzonderlijke armaturen in diverse richtingen te roteren zijn. Light4U hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze producten. In overleg met uw aanspreekpunt bij Maas & Hagoort is het mogelijk om een product op maat samen te laten stellen.

De producent creëert aluminium 3-fasen DALI pulse rails en onderdelen die toepasbaar zijn in iedere sector. In deze blog is uitgelegd wat DALI precies is. De jarenlange ervaring op het gebied van aluminium gecombineerd met een nauwe samenwerking met de klanten en partners garanderen een schitterende oplossing voor uw project.

3-fasen Dali pulse rails zijn toepasbaar in iedere sector. Wij kunnen ze in een lichtplan voor u verwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Light4U beschikt over een groot scala spanningsrail systemen. Zo beschikt het merk over verschillende 3-fases, 1-fase en dimbare rail systemen inclusief alle onderdelen en ophang sets. Daarnaast blijft het merk innoveren waardoor de hoge productkwaliteit en duurzaamheid ook in de toekomst centraal staat. En door het lage faalpercentage is de betrouwbaarheid van Light 4U uiterst hoog.

Verlichting van Light4U bestelt u bij Maas & Hagoort

 

 

 

 

 

 

 

 

Light4U biedt u een reeks van multi-purpose producten die aan de basis liggen van aluminium profielen. In aanvulling op dit scala aan producten en systemen wordt er een steeds groter aantal innovatieve applicaties gefabriceerd.

Bent u op zoek naar een geschikte spanningssysteem in uw winkel, kantoor of andere instantie? Vraag dan hier een lichtplan aan waarin Light 4U spanningssystemen in verwerkt zijn.

Light4U verlichting bestelt u bij Maas & Hagoort. Ook voor een lichtplan op maat kunt u bij ons terecht.