Schrikt u steeds als u uw energierekening ontvangt?

Schrikt u nog steeds van uw energierekening?

We begrijpen precies wat u bedoeld! Maar waarom stapt u niet over naar ledverlichting?
Door het overstappen op ledverlichting kunt u uw energierekening op jaarbasis reduceren met zo’n 50% tot 80%. U hoeft niet bang te zijn dat u dan minder licht krijgt. U krijgt hier zelfs meer licht voor dan dat u al had. Ledverlichting is zelfs zeer makkelijk dimbaar, waardoor het altijd de juiste hoeveelheid licht geeft die u graag wenst.

Berla heeft al jaren ervaring met ledverlichting en de diverse toepassingen ervan. Wij hebben een scala aan led-profielen die wij op maat voor u kunnen leveren.
Door de implementatie van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen in onze armaturen, kunnen wij u de meest efficiënte ledverlichting aanbieden die verkrijgbaar is. Door deze ontwikkelingen zijn onze LED’s efficiënter dan ooit. En u plukt hier de vruchten van.

U ziet dat de overstap naar ledverlichting zeker kan lonen!
Mocht u willen weten of uw wens binnen ons aanbod ligt? Vraag uw aanspreekpunt naar meer informatie!