Kroon Professional Lighting Solutions

Kroon Professional Lighting Solutions is de producent voor (nood)verlichting. Zij leveren producten van eigen merk, maar zijn ook officieel importeur van onder andere Sec Lighting. Ook voor buitenverlichting werken wij veel samen met deze producent.

Naast het leveren van verlichting, zijn zij ook te vinden voor het ombouwen van uw verlichtingsarmaturen. Denk hierbij aan het ombouwen van hoogfrequente/conventionele verlichting naar LED verlichting of een verlichtingsarmatuur voorzien van sensoren en/of een noodvoorziening. Veel van hun producten zijn uit voorraad leverbaar. Dit zorgt ervoor dat we een snelle levering kunnen garanderen.

Omdat Kroon Professional Lighting Solutions als bedrijf gelooft in innovatie zorgen ze ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie in verlichting. Zodra er vraag is voor een nieuwe technologie zorgen ze ervoor dat ze op de hoogte zijn en zullen ze proberen deze technologie in onze producten te implementeren. Het is voor ons belangrijk dat we aan u het beste advies kunnen geven en dit in de praktijk ook kunnen realiseren. Daarom werken wij graag samen met deze producent. Bent u op zoek naar informatie over een lichtoplossing of wilt u lichtadvies?

Neem dan contact op met uw aanspreekpunt.