Wederom introduceert AEG een nieuwe productlijn van topkwaliteit en high-level specificaties. Producteigenschappen omvatten een “single frame” naadloos frontkader, een hoog efficiënte micro-prismatische diffusor die de glare zelfs in de krachtigste versies tot UGR <19 reduceert, het armatuur een perfect homogeen lichtbeeld geeft en bijdraagt aan een systeemrendement tot maar liefst 110 lm/W. AEG biedt een volledige range outputopties tussen 2.800 tot 4.500 lumen en dekt daarmee nagenoeg de volledige marktbehoefte af. De klant heeft tevens beschikking over een grote diversiteit aan dimopties, variërend van Triac, 1-10 V, Push, switchDIM en uiteraard DALI. Zeer binnenkort  worden daar nog draadloze control-systemen aan toegevoegd. Kortom, een veelzijdig, hoogwaardig en economisch AEG-verlichtingsproduct waar de markt niet omheen kan!