Nieuw van Illuxtron: Omega serie

Verlichtingsbedrijf Illuxtron streeft er naar om de consument altijd te verrassen met nieuwe, unieke toepassingen waarmee interieurs nog beter verlicht kunnen worden. Door te blijven innoveren brengt het bedrijf nieuwe armaturen op de markt. Zo ook de nieuwste Omega serie.

Met deze nieuwe serie biedt Illuxtron brede keuzemogelijkheden aan, zodat de spot naar wens afgestemd kan worden. Zo is dit armatuur leverbaar als dimbare of niet dimbare spot, in hoog- of laagvolt en als vast of verstelbaar armatuur. Daarnaast kan het armatuur geleverd worden in diverse gatmaten en in verschillende kleuren.

Omega 35 en 50
De Omega serie bevat onder meer twee mini-downlights. De vaste Omega 35 en de verstelbare Omega 50. Deze laagvolt armaturen zijn zowel verkrijgbaar in Dim als No dim.

Omega 75 en 90
Met de Omega serie biedt Illuxtron ook twee grotere armaturen. De vaste Omega 75 en de verstelbare Omega 90. Beide armaturen zijn verkrijgbaar met een stralingshoek van 24 en 60 graden. Daarnaast hebben deze spots een CRI waarde van 93 en zijn ze gemakkelijk te installeren door de ‘plug & play’ oplossing. Ook zijn deze armaturen geschikt voor No dim, Dim en Triac dim. Tot slot is de Omega 75 ook verkrijgbaar als sensor equiped armatuur, welke is voorzien van laagvolt technologie.

De Omega serie is door zijn voorkomen en mogelijkheden ideaal voor high-residentiele doeleinden, restaurants en hospitality doeleinden. Zoals u gewend bent biedt Illuxtron 7 jaar garantie en een scherpe prijs op alle producten, dus ook de Omega serie.

Wilt u een lichtplan aanvragen waar de nieuwste Illuxtron armaturen in verwerkt zijn? Klik dan hier.