SEC Lighting Editie 2018/2019

Kroon Professional Lighting Solutions is producent van verlichting en noodverlichting en staat bekend om de uitstekende kwaliteit van de armaturen. Omdat het merk blijft innoveren stellen we u graag voor aan de nieuwste SEC catalogus.

Maak kennis met de nieuwe SEC Lighting Editie 2018/2019 collectie. Deze collectie bestaat uit een compleet assortiment met onder andere nieuwe en innovatieve designarmaturen. Zo zijn er diverse wand-, plafond- en pendelarmaturen armaturen welke garant staan voor een uitstekende kwaliteit. Zo hebben ze een lange levensduur en zijn ze bijna overal toepasbaar. Daarnaast zijn de noodverlichtingsarmaturen in deze collectie geoptimaliseerd en voorzien van de allernieuwste technieken.

Bent u benieuwd naar deze armaturen? Wacht dan niet langer en vraag de nieuwe catalogus hier aan. Wilt u een lichtplan aanvragen waar de nieuwste SEC armaturen in verwerkt zijn? Klik dan hier.