Nieuwe producten LUG Light Factory

LUG Light Factory is een toonaangevende Europese fabrikant van verlichtingsarmaturen met meer dan 29 jaar ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in architecturale verlichtingsontwerpen voor zowel binnen- als buitenomgevingen. Ook dit jaar heeft LUG nieuwe producten op de markt gebracht, die het productportfolio verbreden. De nieuwe armaturen zijn voorzien van de allernieuwste technologieën, zijn zeer energiezuinig en door de verschillende montagemogelijkheden passen de armaturen in ieder project. Hieronder stellen wij de nieuwe producten graag aan u voor.

 

ATLANTYK 2.0 LED

De veelzijdige, industriële Atlantyk  2.0 LED is een nieuwe creatieve innovatie op de populaire Atlantyk familie. De efficiënte stroomvoorziening van dit armatuur, in combinatie met exact op elkaar afgestemde lichtbronnen, maakt dit armatuur zeer speciaal. Deze eigenschappen resulteren in ideale thermische omstandigheden die de levensduur verlengen en een indrukwekkend rendement van de armaturen bereiken.

AVENIDA

Met de Avenida LED en de Avenida Lens LED is het mogelijk om waardevolle ruimtes te creëren. Door onder andere de omnidirectionele verlichtingswijze, het ontwerp en de hoge kwaliteit is de Avenida ideaal om toepassingen als pleinen, promenades of passages te verlichten.

LUGTRACK EVO

Een modern LED-armatuur voor snelle montage. De constructie van de Lugtrack EVO maakt een snelle en eenvoudige verbinding met lange verlichtingssystemen mogelijk. Daarnaast bevat de armatuur eenvoudige en uitwisselbare verlichtingsmodules. U kunt kiezen tussen een module met een PLX-kap, een microprisma-hoes, een hoes met lenzen en een module met een drie-fase rail.

NOISE

Eenvoud van vorm en universaliteit van gebruik. Dat is de Noise. Een decoratief pendelarmatuur in de vorm van een kubus. Door meerdere kubussen naast elkaar te realiseren, kan de Noise in iedere vorm worden gerangschikt. Van strakke rechte lijn systemen in moderne hotels, tot kronkelende hoek systemen in historische gebouwen. De Noise is leverbaar in iedere gewenste vorm en grootte. Dit maakt het armatuur uitermate geschikt om te realiseren in iedere verlichtingstoepassing.

LUG Light Factory