Qneqt vlakbandkabel

Qneqt vlakbandkabel vormt een uniek, prefab product. De stekerbare aftakkingen, naar bijvoorbeeld aanwezigheidsmelders en de armaturen, worden namelijk vooraf op deze kabel gemonteerd. Hiermee installeer je aanzienlijk sneller en bespaar je op kosten!

Voordelen Qneqt vlakbandkabel:
• Zeer flexibel concept, aftakking daar waar nodig
• Geen aansluitfouten mogelijk door kabelpatroon
• Snelle en eenvoudige montage
• Kostenbesparende oplossing
• Zeer geschikt als prefab oplossing

Wil je meer weten over Qneqt vlakbandkabel? Bekijk de Tip van Tim video!

 

Bespaar op montagetijd met de Qneqt Q-T plug

Maas & Hagoort heeft een uniek en heel handig product in het assortiment: de Qneqt Q-T plug. Dit is een compacte verdeler voor stekerbare gebouwinstallaties. Hiermee kunnen snel en eenvoudig producten als een aanwezigheidsmelder en een verlichtingsarmatuur (montage veelal op de driver) worden aangesloten op de stekerbare installatie. Dit scheelt u aanzienlijk in montagetijd! Er is een 2-aderige (L+N) en een 3-aderige versie (L+PE+N) leverbaar. Daarnaast is er de DIM versie 2-polig in pastelblauw.