De Aviora FL van Illuxtron

Illuxtron is een partner die zich niet alleen focust op kwaliteit, maar ook op de brede toepasbaarheid van LED armaturen. Met deze achterliggende gedachte werd de Aviora FL ontwikkeld. Een flexibel en modulair LED paneel, welke voorzien is van de unieke ‘Dark Light’ technologie. De hoog spiegelende facetten van deze reflector, zorgen voor een hoge lichtopbrengst. Daarnaast zorgen de microfacetten ervoor dat het licht maximaal in de juiste richting word gestuurd. Ondanks de hoge lichtopbrengst heeft het armatuur een extreem lage verblindingswaarde, namelijk tussen de 15,7 en 18,9 UGR. Dit maakt het armatuur uitermate geschikt om te realiseren in grote ruimtes waar veel lichtopbrengst nodig is. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, productiehallen of aan ziekenhuizen.

Normaliter denkt u bij het verlichten van grote ruimtes aan een flink energieverbruik. Dat is bij de Aviora echter niet het geval. De gerichte bundel zorgt er namelijk voor dat er minder watt per vierkante meter nodig is om een ruimte op de juiste manier te verlichten. Op deze manier gaat er dus geen energie verloren aan onnodig strooilicht. Dit heeft als gevolg dat het energieverbruik bij de Aviora FL een stuk lager uitvalt dan bij andere LED panelen.

Tot slot is voor een brede toepasbaarheid van een LED armatuur tevens het design een belangrijke factor. Ook daar heeft Illuxtron veel aandacht aan besteed. De Aviora FL heeft een modern en minimalistisch ontwerp en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor is het armatuur toepasbaar in tal van verschillende interieurs.

Aviora FL Illuxtron - 2

Wilt u meer weten over de Aviora FL? Of wilt u een lichtplan aanvragen waar dit armatuur van Illuxtron in is verwerkt? Neem dan hier contact met ons op.