Less is more & Loui

Het lineaire LED-systeem Less is more van RZB biedt met zijn minimalistische design nu nóg meer creatieve vrijheid, dankzij de nieuwe LOUI configurator, die een online configuratie volgens de individuele wensen van de klant mogelijk maakt. Hierbij gaan de voordelen van het systeem – zoals de eenvoudige, naadloze montage zonder lichtspleten – natuurlijk niet verloren.

Met de hulp van LOUI kan Less is more 27 in slechts enkele stappen aan de specifieke behoeften worden aangepast. De rechthoekige basisvormen L, O, U en I, vormen de planningsbasis en zijn ook verantwoordelijk voor de naamgeving van de configurator. Daarnaast kunnen nog allerlei andere parameters klantspecifiek worden gekozen. Voor de moeiteloze bestelling van het individueel geconfigureerde systeem levert LOUI alle ontwerpers en gebruikers op het einde een uniek artikelnummer plus materiaaloverzicht en prijs – inclusief montagetekening in DXF-formaat. Nog nooit was plannen zo zeker en gemakkelijk!