Ecolight Extraline

De nieuwe Extraline van Ecolight Normalux is een stijlvolle luchtrouteaanduiging met daarbij een aparte LED lichtbron ten behoeve van de vluchtrouteverlichting. Deze unieke 2 in 1 functionaliteit biedt enorme voordelen bij het plaatsen van noodverlichting in de vluchtroutes. Denk hierbij aan extra noodverlichting bij deuren, kruispunten, richtingsveranderingen en bij blussers en handmelders.

Voor Ecolight Normalux is veelzijdigheid van toepassing één van de kernwaarden bij het ontwerpen van nieuwe lichtoplossingen. Een ander stokpaardje is de eenvoud van montage en onderhoud. Ook de Extraline is uitgerust met een snelmontage systeem waardoor het monteren van het armatuur een kwestie van minuten wordt. Tevens faciliteert deze snelmontage behuizing ook eenvoudige toegang tot de accu, waardoor accuvervanging op termijn ook in luttele minuten voor elkaar is.

Al met al levert dit armatuur met dubbelfunctie een besparing op in het aantal toe te passen armaturen en dus ook in uw investering!

Wilt u meer weten over dit product? Neem dan hier contact met ons op.