BM100 serie

De BM100-serie is een serie speciaal geselecteerde armaturen om eenvoudig grote projecten te realiseren. De serie bestaat uit 18 afzonderlijke armaturen in 3 verschillende kleuren, met ieder hun eigen karakter en uitstraling. Juist door het strakke design zijn ze zeer goed samen in een project te gebruiken. De uitwisselbaarheid van de LED-module geeft u volledige controle over uw lichtontwerp. De LED-modules zijn verkrijgbaar in de meest gangbare LED-kleuren zoals 2700K, 3000K en 4000K. De Dim-to-warm module (2000K – 3000K) en de Xicato-module zijn speciaal ontwikkeld als toevoeging van deze serie. Deze laatste is uitgevoerd met de XOB-module van Xicato. XOB biedt de beste kleurweergave (CRI 98), ongeëvenaarde kleuruniformiteit en de hoogste betrouwbaarheid van iedere LED-serie op de markt.

Wilt u meer informatie over deze serie? Neem dan hier contact met ons op.