SG Lighting – Passion for lighting

Kiest u voor kwaliteit dan is SG Lighting, een Noors bedrijf met 30 jaren ervaring, uw ideale verlichtingspartner. Door vorm en functie perfect te combineren, ontwikkelt en produceert SG Lighting hoogwaardige armaturen met de grootst mogelijke aandacht voor elk detail.

Junistar Lux, de referentie voor alle donwlighters met sublieme karakteristieken voor uitmuntende prestaties met een garantie van maar liefst 10 jaar. Deze zijn uitgerust met een gepatenteerde 30 graden kanteling in alle richtingen, voorzien van een ledmodule Ra>98, SDCM 1, L90/B10 100.000 branduren en vlekkeloos dimbaar.

De uitgebreide Frame serie is IP 66 en beschikt over IK10 afscherming. Deze zijn te verkrijgen met een schemerschakelaar, sensor en noodunit. Alle armaturen zijn geschikt voor doorvoerbekabeling. De Frame serie is te verkrijgen in wit, zwart en grafiet en in verschillende afmetingen. SG Lighting heeft voor haar buitenprogramma 5 jaar volledige productgarantie en zelfs 10 jaar anticorrosie garantie!

Wilt u meer informatie over deze producten of over het merk SG Lighting? Neem dan contact met ons op!