Ecolight Extraline

NIEUW! Extraline – Vluchtrouteaanduiding met vluchtrouteverlichting  – 2 functies in 1 armatuur

De nieuwe Extraline van Ecolight Normalux is een stijlvolle vluchtrouteaanduiding, leesafstand 30M, met daarbij een aparte led lichtbron ten behoeve van de vluchtrouteverlichting (100Lm)! Deze unieke 2 in 1 functionaliteit biedt enorme voordelen bij het plaatsen van noodverlichting in de vluchtroutes. Denk hierbij aan extra noodverlichting bij deuren, kruispunten, richtingsveranderingen en bij blussers en handmelders.

Voor Ecolight Normalux is veelzijdigheid van toepassing een van de kernwaarden bij het ontwerpen van nieuwe oplossingen. Een ander stokpaardje is de eenvoud van montage en onderhoud. Ook de Extraline is uitgerust met een snelmontage systeem waardoor montage een kwestie van minuten wordt. Tevens faciliteert deze snelmontage behuizing ook eenvoudige toegang tot de accu, waardoor accuvervanging op termijn ook in luttele minuten voor elkaar is!

Al met al levert dit armatuur met dubbelfunctie een besparing op in het aantal toe te passen armaturen en dus ook in uw investering!

De voordelen van de veelzijdige Extraline XSDA op een rijtje:

Vluchtroute aanduiding – leesafstand 30m

4 folies inbegrepen – pijl ↑ pijl → pijl ← en een witte folie bij enkelzijdig gebruik

Noodverlichting – 100Lm

Snelle montage – bespaar op installatiekosten

Eenvoud in onderhoud – bespaar op onderhoudskosten

Opgenomen vermogen 3,3VA – bespaar op energiekosten

Led lichtbron 50.000 uur L70B10 – bespaar op lichtbron vervanging