Karizma Luce

Karizma Luce is de ultieme verlichtingsspecialist in de hospitality sector. Karizma Luce staat voor verlichting met charisma. Het merk beschikt over prachtig ontworpen verlichtingsarmaturen met Italiaanse allure en is uitgerust met alleen het allerbeste in LED technologie. De armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor restaurants, bars, clubs, hotels, high-end kantoorpanden en luxe woonhuizen. Daarnaast worden ze altijd met snelle levering en een hoogwaardige service geleverd.

In-house design and manufacturing

Het ontwerp en productie van de armaturen vindt in het eigen beheer plaats. Karizma Luce garandeert een hoogwaardige afwerking, waarbij alleen eerste klas componenten gebruikt worden. Daarnaast beschikt het merk over een ongekend verlichtingsassortiment in combinatie met uitstekende prestaties.

Premium kwaliteit tegen verrassende prijzen

Dankzij de drive voor innovatie, de in-house faciliteiten, hoge kwaliteit, snelle levering en uitgebreide garantie is dit merk een voorkeurspartner voor high-end architecten en projectverlichtingsbedrijven. De verrassend scherpe prijzen van de producten zullen zeker een rol spelen. Daarom is Karizma Luce een baken in de wereld van premium led verlichting.

Led’s Delight! Bent u benieuwd of Karizma Luce interessant is voor uw project? Neem dan hier contact op en laat u adviseren of laat u inspireren door het bekijken van de company movie: