Wat is de EIA?

De EIA staat voor de energie-investeringsaftrek, en is dus een fiscale aftrekregeling. De EIA biedt financieel voordeel aan ondernemers die insteken op de aanschaf van energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag er van deze investeringen een extra bedrag afgetrokken worden van de winst. In de jaren 2019 en 2020 was de aftrek 45% van de investering. Voor het jaar 2021 is de EIA 45,5%.

Het doel van de EIA

Het grote doel achter de energie-investeringsaftrek is uiteraard het stimuleren van de aanschaf in energiebesparende middelen of duurzame energie voor en van ondernemingen. Deze speciaal ontwikkelde regeling is bedoeld om ondernemers financieel voordeel te geven.

 

Wat zijn de voorwaarden?

Indien u in aanmerking wilt komen voor de EAI dient de investering in het bedrijfsmiddel te voldoen aan vier voorwaarden:

 

Maak gebruik van duurzame verlichting

Ook met de aanschaf van duurzame verlichting voor uw projectverlichting kunt u in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek. Maas & Hagoort helpt u hier graag in door mee te denken in uw duurzame oplossing. Heeft u vragen over de EIA of wilt u een investering doen in de aanschaf of het vernieuwen van uw verlichting? Wij staan voor u klaar!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.