Wat is een pendelarmatuur?

Wat is een pendelarmatuur?

Pendelarmaturen zijn armaturen die aan het plafond worden bevestigd en via een ketting, staalkabel of stang naar beneden hangen. De pendelarmaturen zijn ontstaan door de komst van industriële hanglampen die oorspronkelijk uit donkere werkplaatsen en fabrieken kwamen. In de loop van tijd zagen verschillende ontwerpers de tal van mogelijkheden die de industriële lampen te bieden hadden en begonnen hiermee te experimenteren met verschillende vormen en ontwerpen. Vandaag de dag maken pendelarmaturen deel uit van ieder interieur. Het brede scala aan verschillende stijlen, kleuren, afmetingen en ontwerpen dat beschikbaar is, kan iedere huisstijl de gewenste sfeer geven. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp boven de eettafel, in de slaapkamer of in een grote hoge hal.

Pendelarmaturen verwerken we dagelijks in onze lichtplannen. Ze geven sfeer en breken de ruimte.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.