Wat kan je met accentverlichting?

 

Ontdek hoe accentverlichting een ruimte/gebouw naar een hoger niveau tilt en de esthetiek verbetert! Door lichtbronnen strategisch te plaatsen kunnen objecten, architecturale kenmerken of kunstwerken worden benadruk. Lees verder

Wat is accentverlichting?

Accentverlichting is het gebruik van gerichte lichtbronnen om specifieke objecten of gebieden in een ruimte te benadrukken. Het doel is om visuele focus en interesse te creëren. Dit kan worden bereikt door middel van flexibele spots, uplights, ledstrips of wandlampen die het licht direct richten op bijvoorbeeld kunstwerken, architectonische details of decoratieve elementen. Zet uw ruimte in de spotlight met accentverlichting!

Wat kun je creëren met accentverlichting?

Om bepaalde delen van een interieur of exterieur op te lichten en wat meer aandacht te geven kunt u gebruik maken van accentverlichting. Deze verlichting zet gewenste elementen in de kijker en geeft de mogelijkheid om sfeervolle accenten te leggen. Accentverlichting wordt vaak gebruikt in winkels, musea, bedrijven, horecazaken om bepaalde producten of objecten uit te lichten.

‘Geef uw project een wow-factor met accentverlichting’

Sfeervolle accentverlichting

Het resultaat? Door toepassing van accentverlichting wordt er passende oplossing gerealiseerd met duurzame en uitlichtende verlichting. Maas & Hagoort kan als merkonafhankelijk adviseur een breed assortiment aan armaturen voor accentverlichting bieden die voldoen aan de huidige minimale normen en eisen. Wij hebben bijvoorbeeld accentverlichting toegepast bij het Fries Museum, Vrijheidsmuseum Groesbeek en Generaal Maczek Memorial. Ontdek zelf de voordelen van accentverlichting voor een passende oplossing.

 

Welke lichtoplossing past bij mijn project?

Optimaliseer de sfeer bij uw installatieprojecten met de juiste accentverlichting. Onze engineers bieden een professioneel lichtplan dat voldoet aan de veiligheidsnormen en eisen. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct uw persoonlijke lichtontwerp aan!

Heeft u vragen of interesse? Vraag hier uw lichtadvies aan!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.