Lichtoplossingen

De toegepaste LED verlichting is volledig in harmonie met de architectuur van het monumentale pand. Laat u inspireren door een van de onderstaande projecten.

Lichtoplossingen

Als professionele organisatie staan we open voor vernieuwing. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen. Daarom is elk kantoor en elke showroom uniek.

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing volgen wij kritisch. Wij bieden daarom goede, duurzame en energiebesparende lichtoplossingen. Wij streven naar de perfecte mix tussen technologie, product, budget en milieu. Dit zijn de zogenoemde blauwe oplossingen. Hierin houden wij rekening met de normeringen en de geldende eisen. Zo kunt u met een lichtoplossing van Maas & Hagoort op een effectieve en efficiënte manier beter omgaan met het milieu. Duurzaam licht, dat is onze zorg. U blijft in balans met de financiële situatie. Het gebruik van een duurzame lichtoplossing is tevens goed voor het imago van uw organisatie. Samen komen we tot een lichtoplossing die past bij uw project. Neem contact met ons op of vraag hieronder direct een lichtplan aan voor uw project.

Vraag direct een lichtplan aan