Lichtadvies

Lichtadvies

Door onze brede ervaring bieden wij voor u in elke situatie een passende oplossing. Het is belangrijk dat er wordt gekeken vanuit verschillende aspecten. Wij kijken om wat voor soort gebouw het gaat, bijvoorbeeld utiliteit, retail of industrie. Maar het belangrijkste is dat wij de tekeningen bekijken van de ruimte om een beeld te schetsen waarin de verlichting zal komen. Wat is de functie van de ruimte en welke werkzaamheden worden er verricht?

Dit gaat samen met een gedegen advies en een lichtontwerp dat in balans is. Oplossingen die uw werk aanzienlijk verlichten. Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen. Geef met licht uw interieur een extra dimensie. Al meer dan zeventig jaar hebben wij ervaring met het geven van lichtadvies. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij een unieke prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn in staat om budgetvriendelijke alternatieven aan te bieden. U kunt bij ons rekenen op de nieuwste technieken en modellen. Maas & Hagoort heeft een ruim aanbod aan armaturen. Zo kunnen wij altijd een lichtontwerp aanbieden die aansluit op uw wensen.

Gratis lichtadvies

Doe uw voordeel met ons gratis advies. Voor uw project maken wij een lichtberekening. Daarnaast maken wij een offerte op maat. Wij doen dat met passie! Ook nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dat verlicht uw werk aanzienlijk. Meer weten? Maak dan nu een afspraak met één van onze lichtadviseurs.

Vraag direct advies aan over verlichting

Vul onderstaand formulier in en neem contact op met één van onze lichtadviseurs.