Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Direct contact
Download brochure

Werkwijze lichtplan maken

Van de tekentafel tot aan de installatie geeft Maas & Hagoort begeleiding en ondersteuning aan uw lichtplan, door calculatie & engineering, realisatie en oplevering & aftersales. Stap voor stap garanderen wij expertise, betrokkenheid en resultaat.

Wij lopen voor op het gebied van duurzaamheid en technologische ontwikkelingen. De trends kennen wij en delen wij graag met u. Op het gebied van duurzame verlichting voldoen wij aan alle gestelde eisen. Daarbij zorgen wij voor de juiste documentatie en een goede onderbouwing.

“Als adviseur is het belangrijk om de juiste invulling te geven aan een ontwerp. Door het meedenken van Maas & Hagoort voldoen mijn ontwerpen aan de gestelde eisen.

Samen sta je sterk

Wij werken tijdens projecten regelmatig samen met architecten, projectleiders, calculators en adviseurs. Door onze ruime ervaring in verschillende markten en projecten kennen wij uw uitdagingen als geen ander. Wij gaan voor de juiste oplossingen binnen uw budget, bieden risico overname en realiseren kostenreductie door de focus op kwaliteit.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een merkonafhankelijke benadering waarbij we advies geven en leveren volgens de richtlijnen, bestek en geldende normen binnen het project.

Wij denken graag met u mee.

Inspiratie opdoen?

In onze brochure vindt u inspirerende voorbeelden van onze projecten voor o.a. horeca, kantoren, zorg en overheidsinstellingen. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor verdere toelichting of andere vragen.

Bekijk onze brochure
Lichtplan laten maken? Zij gingen u voor...
Alle projecten
Wij zijn leverancier
van diverse verlichtingsmerken

Samen met onze partners gaan wij voor betrouwbare technieken, de juiste producten en de beste condities.

Waarom kiezen voor Maas & Hagoort?
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Onze aanbieding is altijd op tijd en voldoet aan de gestelde eisen
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid
Montage zonder gezeur
Wij leveren 97% van onze projecten op tijd
Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.