ACDC

ACDC is niet zomaar een fabrikant van verlichting. Maas & Hagoort is trots om samen met hen te werken. ACDC heeft passie voor architecturale LED-verlichting, hun mix van architecturale ontwerpen en technische kennis en hun technische expertise leid tot geweldige producten in de verlichting industrie. ACDC zoekt actief naar nieuwe innovatieve processen en werkwijzen met als doel het overtreffen van de verwachtingen.

ACDC neemt het voortouw in de architecturale LED-verlichtingsoplossingen. Een goede toekomst met duurzaam licht, dat is samen onze zorg.

Klik hier voor meer informatie over onze duurzame lichtoplossingen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.