Arealite

Arealite is sinds 1989  op de markt en is een van de meest moderne, Italiaans gespecialiseerde fabrikanten van binnen- en buitenverlichting. De Arealite lampen kunnen in tuinen, huizen, kantoren of waar er dan ook verlichting behoefte is geïnstalleerd worden. De showroom en de kantoren zijn gevestigd in het Italiaanse Cornaredo, iets ten westen van Milaan. Kenmerkend is de productie strategie dat gebaseerd is op drie belangrijke punten: flexibiliteit, efficiëntie en innovatie. Het nastreven van deze richtlijnen zorgt voor een hoge betrouwbaarheid in elk stadium van het product, een juiste keuze van grondstoffen en het juiste prijsbeleid. Daarnaast streeft Arealite ernaar om bestellingen binnen 72 uur bij de klant af te leveren. Arealite producten zijn gepatenteerd en volledig gemaakt door interne specialisten, die staan voor het ontwikkelen van professionele en unieke producten. Daarnaast voldoen alle producten aan de veiligheidsvoorschriften en wordt er vastgehouden aan hoge kwaliteitsnormen. Bij het maken van nieuwe producten wordt er dan ook eerst gebruik gemaakt van een prototype, waardoor het nieuwe ontwerp tot in de puntjes getest kan worden. Op deze manier krijgt u gegarandeerd professionele verlichting in uw gelegenheid. Vraag direct een offerte aan waarin armaturen van Arealite zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.