AV Mazzega

AV Mazzega is een merk dat sinds 1946 haar afkomst kent in de traditionele Venetiaanse glaskunst. Vandaar dat oprichter Gianni Bruno koos om zijn bedrijf te vestigen op het eiland Murano, wat dichtbij Venetië ligt. Het merk wordt gekenmerkt door haar eeuwenoude manier van glasbewerking. Door samen met internationale designers te werken bestaat het imposante assortiment uit traditioneel mondgeblazen glas. Dat komt omdat het bedrijf eeuwen van passie, ervaring vakmanschap en de kunst van handgemaakt glas samenbrengt. De collectie bestaat uit moderne armaturen maar er zijn ook traditionele Venetiaanse modellen leverbaar, welke kenmerkend zijn voor dit merk. Ieder lamp is anders, waardoor u altijd een unieke lamp in huis haalt. Vraag ook direct een lichtoplossing aan waarin AV Mazzega armaturen zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.