B.LUX

Op zoek naar decoratieve verlichting die uw project naar een hoger niveau tilt? Dan moet u bij het merk B.LUX zijn. De uniek vormgegeven armaturen creëren een fijne sfeer. Niet alleen voor indoorgebruik kiezen wij regelmatig voor dit merk maar ook voor buiten passen wij dit merk regelmatig toe. De armaturen maken echt contact met hun omgeving. Omdat ze de natuur zo belangrijk vinden, wordt het materiaal lokaal vergaard. Het hout wat zij verwerken is voorzien van een PEFC keurmerk. Dit betekent dat er sprake is van duurzaam bosbeheer.

B.LUX vindt innovatie erg belangrijk. Door dat te combineren met de traditionele werkwijze ontstaan de meest bijzondere armaturen. In 65 landen is dit merk actief, wij zijn officieel dealer van dit merk. Net zoals Maas & Hagoort u graag ontzorgt, zo doet dit merk dat ook. Ze denken in het ontwerpproces na over wat u als klant belangrijk vindt en laten dat terugkomen in de armaturen.

Wilt u meer weten over B.LUX? Neem dan contact op met één van onze aanspreekpunten.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.