B-Lux

B-Lux werd opgericht in 1980 in het Spaanse Markina. Kort daarna werd een collectie verlichtingsartikelen ontwikkeld door Guillermo Capdevilla, waarbij de vraag zo groot was dat het bedrijf amper de tijd had om een voorraad aan te leggen. Vandaag de dag biedt B-lux een uitgebreide collectie van verlichtingsoplossingen aan zowel voor binnen als buiten. Daarnaast kent het bedrijf drie lijnen Deco (decoratief), Urban (buiten) en Tech (technische verlichting), wat voor welk probleem dan ook een oplossing bied. De Kanpazar, ontworpen door Jon Santacoloma, is een van de populairste ontwerpen van het merk. Deze buitenlamp is een originele toevoeging aan uw tuin, vooral als er meerdere gebruikt worden.

Lichtadvies nodig? Klik hier. 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.