Eye Leds

Onze fabrikant Eye Leds richt zich voornamelijk op verlichting voor de vloer. De armaturen kunt u eenvoudig monteren dankzij de inbouwdiepte van 6,5mm. Het biedt de mogelijkheid om ze in te bouwen in bijvoorbeeld een trap. Dat geeft een sfeervolle aanblik. Ze zijn verkrijgbaar in vierkante en ronde vormen.

Vloerleds zijn niet alleen sfeervol maar ze zijn ook handig voor de oriëntatie en het zorgt voor een duidelijke looproute. De producten zijn geschikt voor commerciële toepassingen. Ze zijn sterk, zelfs als ze door auto’s overreden worden, blijven ze functioneren. Wilt u meer weten over deze verlichting? Neem dan contact op met één van onze aanspreekpunten. Wij staan klaar om uw project te verlichten!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.