Lirio by Philips

Lirio by Philips is een samenwerking tussen het Belgische Lirio en het Nederlandse Philips. Het motto van deze samenwerkende partijen is het samenstellen van een assortiment dat onweerstaanbaar design combineert met intrigerend licht. Lirio by Philips maakt veel gebruik van led, waardoor unieke ontwerpen en vormen gecreëerd kunnen worden. “Verspreid licht en bedwing de schaduw” is de krachtige identiteit van het merk. Hiermee onderstreept het merk het eeuwige contrast tussen licht en schaduw.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.