Murano Due

Al jaren is Murano Due op de verlichtingsmarkt actief. Het beroemde murano glas verwerken zij in de armaturen, dat leidt tot elegante verlichting. In 1982 werd dit bedrijf en heeft haar naam, zoals u wellicht al vermoedt, afgeleid van het Italiaanse eiland Murano. Dit eiland vlak bij Venetië staat bekend om haar glaswerk. Het bedrijf verwerkt de geheimen van dit vakwerk in haar verlichting met telkens nieuwe doelen. Dit merk combineert vorm met functie in een productie die de hoge kwaliteit van alle producten garandeert. Bekende ontwerpen zijn de Ether en Mercure hanglampen, welke een unieke en stijlvolle sfeer geven in uw ruimte. Vraag nu een lichtplan aan bij Maas & Hagoort waar Murano Due artikelen in zijn verwerkt.

Wilt u deze tijdloze verlichting in uw project laten verwerken? Neem dan contact met ons op en vraag een lichtoplossing aan. Ook voor lichtadvies kunt u bij ons terecht!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.