Atelier Sedap

Al meer dan veertig jaar brengt Atelier Sedap verleden en de toekomst samen. De variatie die dit merk in hun assortiment heeft is ongekend. Veel architecten kennen dit merk te vinden omdat de armaturen goed voldoen aan hun eisen. De armaturen zijn veelal minimalistisch.

Het merk is in staat om zich aan te passen op de laatste trends. De armaturen verwerken wij graag om bijvoorbeeld een element uit te lichten. Het bijzondere aan de collectie van dit merk is dat, hoewel ze stuk voor stuk prachtig zijn vormgegeven, ze de architectuur naar voren laten komen. Ze laten de details prachtig uitkomen. De ruimte komt met deze armaturen tot leven.

De verfijnde details zijn met de hand gemaakt. Ze zijn echt een ster in het werken met gips. Hun creativiteit verwerken zij graag in de armaturen.

Wilt u meer weten over dit merk? Neem dan contact op met één van onze aanspreekpunten.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.