Xal

Dit merk heeft zijn roots in Oostenrijk. Efficiënt gebruik van licht in combinatie met design resulteert in functionele armaturen die Maas & Hagoort regelmatig toepast in lichtoplossingen. Als één van de eerste merken ging Xal aan de slag met LED verlichting. Van deze voorsprong maken ze tot op de dag van vandaag nog gebruik. De LED technologie van Xal is zeer betrouwbaar.

Heeft u interesse in een duurzaam lichtproject? Neem dan contact op met onze engineers. Samen met u komen ze graag tot een duurzame lichtoplossing.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.