Meest populaire producten uitgelicht

De eerste maanden van het nieuwe jaar zitten er al weer op. Wij zijn met onze ambitie doorgegaan: het opleveren van unieke verlichtingsprojecten. Bij het opstellen van de vele gedegen lichtplannen maken onze engineers telkens weer de keuze voor de meest geschikte en de beste armaturen. De hoogste tijd om een aantal populaire en innovatieve armaturen uit te lichten.

Bekijk de meest innovatieve en populaire verlichting van dit moment hier.

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.