MHnews #14 voorjaar 2015

04-06-2015 | bekijk onze nieuwe magazine: voorjaar 2015

Als specialisten met de focus op duurzaam licht, nu zelfs vanaf €1,- per maand schitterende LED armaturen beschikbaar. Naast deze aanbieding ziet u verschillende projecten, zoals onder andere watercampus Leeuwarden, Grafisch Lyceum Rotterdam, Jaarbeurs Utrecht, de Sint Jacobskerk in Vlissingen.

Bekijk het M&H news met verrassende lichtoplossingen hier online. Wilt u hem per post ontvangen? Aarzel dan niet contact op te nemen.

Telefoonnummer: 0113 22 36 47
E-mail: info@maashagoort.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.