Verlichting Avans Hogeschool locatie Stationsplein den Bosch geleverd

Verlichting Avans Hogeschool locatie Stationsplein Den Bosch geleverd

Voor Avans Hogeschool heeft Maas & Hagoort het lichtontwerp en de uitvoering daarvan verzorgd voor de uitbreiding van de huisvesting van Avans Hogeschool vestiging Den Bosch. Een bestaand kantoorgebouw is hiervoor verbouwd tot onderwijslocatie. Open studielandschappen, een mediatheek, collegezalen, om maar wat te noemen, zijn in een bijzonder korte tijd gerealiseerd. De verlichting Avans Hogeschool is in teamverband met Strukton Worksphere uit Eindhoven gerealiseerd.

Het resultaat mag er zijn. Het Stationsplein is de vijfde locatie van Avans in Den Bosch. Led verlichting verlicht het werk van studenten en docenten en geeft het gebouw een extra dimensie.

Wij werken graag met u de idee├źn en oplossingen uit. We denken met u mee en vertalen uw wensen naar een lichtplan. Voor meer informatie over onze lichtontwerpen klikt u hier.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!