Benier te Nieuwkuijk

Al zo’n 121 jaar produceert Benier productie- en verwerkingssystemen voor allerlei soorten deeg. Deze systemen worden niet alleen gebruikt in ambachtelijke bakkerijen, maar ook bij industriële bakkers over de hele wereld. Door de jarenlange ervaring met het maken van deegproducten groeit het bedrijf enorm. Door deze groei heeft Benier voor dochterbedrijf De Kaak Groep in Nieuwkuijk een nieuwe fabriek geopend. Naast een productiehal, kantoorruimte en een magazijn is er in deze fabriek ook een Technology Center: een soort proefbakkerij waarin nieuwe machines te zien zijn.

In opdracht van Hoppenbrouwers Techniek Dongen heeft Maas & Hagoort de LED verlichting voor dit 15.500 vierkanter meter grote pand mogen leveren. Wij leverden onder andere LED- panelen, inbouwspots en wandarmaturen van het merk Berla. Ook de buitenverlichting mochten wij verzorgen. We hebben onder andere terreinverlichting middels LED mast opzetarmaturen geleverd en LED gevelarmaturen.

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!