Benier te Nieuwkuijk

Al zo’n 121 jaar produceert Benier productie- en verwerkingssystemen voor allerlei soorten deeg. Deze systemen worden niet alleen gebruikt in ambachtelijke bakkerijen, maar ook bij industriële bakkers over de hele wereld. Door de jarenlange ervaring met het maken van deegproducten groeit het bedrijf enorm. Door deze groei heeft Benier voor dochterbedrijf De Kaak Groep in Nieuwkuijk een nieuwe fabriek geopend. Naast een productiehal, een kantoorruimte en een magazijn is er in deze fabriek ook een Technology Center. Dit is een soort proefbakkerij waarin nieuwe machines te zien zijn.

In opdracht van Hoppenbrouwers Dongen heeft Maas & Hagoort de verlichting voor dit 15.500 vierkanter meter grote pand mogen leveren. In het pand kunt u onze LED verlichting vinden. We leverden onder andere LED panelen, LED inbouwspots en LED wandarmaturen. Ook de buitenverlichting mochten wij verzorgen. We hebben onder andere terreinverlichting middels LED mast opzetarmaturen geleverd en LED gevelarmaturen.

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!