Grand Café Blur in Dishoek

Dishoek, de perfecte plek voor een grand-café in nieuwe stijl. Horecaconcern Amadore heeft vrijdag 21 april het nieuwe Grand café Blur geopend in Dishoek. Onlangs werd de entree, het restaurant en de kamers van Grand Hotel Arion vernieuwd. Voor dit Grand Café werd een lichtplan gemaakt en werd de UGR waarde berekend. Twee projecten waar Maas & Hagoort verlichting en montage service mocht leveren. Maas & Hagoort wil haar klanten volledig ontzorgen, dit hebben we gedaan bij Grand hotel Arion en bij Grand café Blur in Dishoek. Wij bieden de installateurs een helpende hand door de montage van wandlampen, de hanglampen en inbouwspots boven de bar en de montage van andere armaturen. Om een indruk te krijgen laten wij u met trots enkele foto’s zien.

Badgasten en streekbewoners willen aan de kust graag iets exclusiefs eten. Maar ze willen vlakbij het strand ook graag snel een pasta, pizza of een pannenkoek kunnen verorberen. Die gerechten moeten – tegen een redelijke prijs – dus in elk geval op de kaart van Blur staan. Op de kaart van Blur zijn bekende gerechten te vinden. Naast luxe of eenvoudig dineren, kunnen klanten bij Blur ook broodjes, wijn en olijfolie  halen. Want de naam Blur is niet zomaar gekozen. De grenzen tussen restaurant, café, winkel en belevingsterras vervagen (‘blurren’) aan het Dishoekse pleintje. Om kennis te maken met Blur is iedereen welkom in Dishoek waar warmte en gezelligheid in het Blurconcept zijn verweven.

Bent u benieuwd naar de verlichting in andere horecagelegenheden? Kijk dan snel verder. Meer informatie over lichtoplossingen vind u hier.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!