Huizinga school te Amsterdam

Recent is de nieuwbouw van de Huizinga school in gebruik genomen. Ook de gymzaal van deze brede school is opgeleverd. Maas & Hagoort heeft aan dit project meegewerkt vanaf ontwerp tot realisatie.

Ontwikkeling is wat Maas & Hagoort en de Huizinga school bindt. Samen met Klaver Obdam realiseerden wij dit project. De school heeft haar onderwijskundige visie vernieuwd. Naast traditionele groepsruimten gaan zij de leerpleinen optimaal gebruiken. Daarnaast vormt een keuken het hart van de school. Ouders, teamleden en leerlingen kunnen elkaar hier ontmoeten. De school beschikt tevens over een grote aula. Ook is er een ouderlokaal. Deze compacte school maakt optimaal gebruik van licht en frisse lucht. Het daglicht speelt een belangrijke rol in deze school. In dit project was duurzaamheid van groot belang, de ambities lagen hoog. Dit heeft de engineer meegenomen in het lichtplan dat wij voor deze school opstelden. Ook met het gebruik van de materialen werd rekening gehouden met duurzaamheid.

Wilt u ook een mooi project opleveren? Vraag dan nu een gratis lichtplan aan!

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!