Nieuwbouw SC Delfland

Er is de afgelopen periode hard gewerkt aan het ontstaan van de nieuwe school SC Delfland. Al vanaf juni 2012 is er gewerkt aan het plan van eisen en werden er ideeën uitgewisseld over hoe die nieuwe school er uit zou moeten zien. DP6 Architectuurstudio heeft het ontwerp van de school gemaakt. Het definitief ontwerp is vastgesteld op 22 juli 2014. Na de controle van het Definitief Ontwerp en goedkeuring door de stuurgroep (gemeente, architect en school) is er nog aandacht besteed aan de benodigde vergunningen.

Het nieuwe gebouw is medio 2016 opgeleverd met downlights, inlegarmaturen, opbouwarmaturen en noodverlichting van Maas & Hagoort. Dankzij een goede samenwerking konden we dit project in Delft opleveren!

Heeft u interesse in een samenwerking met Maas & Hagoort? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers om de mogelijkheden te bespreken.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!