PPA Group

PPA Group is een modern agrarisch bemiddelingsbureau. Het bedrijf houdt zich nationaal en internationaal bezig met de teelt, opslag en bemiddeling van uien en witlof. Een persoonlijke en dienstverlenende werkwijze en kennis van de markt maakt het bedrijf een betrouwbare partner voor allerlei verschillende agrarische zaken.

In Nieuw-Tonge is onlangs een nieuwe opslag voor het bedrijf gebouwd. PPA heeft vanuit hier meer capaciteit om in de toekomst verder uit te groeien. Het nieuwe moderne pand is voorzien van vier grote koelcellen met plaats voor circa 1500 kisten. Aan de voorzijde van het pand is een stijlvol ingericht kantoorgedeelte gerealiseerd met fraaie details. De verlichting die wij in samenwerking met DWT Groep gerealiseerd hebben past perfect bij de uitstraling van het pand.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of wilt u een lichtplan aanvragen? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Hanse staalbouw

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!