The Lancaster Hotel

The Lancaster Hotel is gevestigd middenin het centrum van Amsterdam in de prachtige Plantagebuurt. Vanwege de uitstekende ligging is dit hotel een goede uitvalbasis voor een dagje Artis,  het verzetsmuseum of de Hollandsche Schouwburg.

Het gebouw waar The Lancaster in is gevestigd is een prachtig monumentaal pand uit de 19e eeuw met bijzondere details! Begin 2018 is het hotel uitgebreid met dertig kamers en een nieuw restaurant. Samen met onze installateur R&R Elektronisch Advies en Installatie hebben wij de verlichting gerealiseerd voor de hotelkamers en andere diverse ruimtes. De eclectische stijl gecombineerd met urban geeft een rauw en stoer interieur, daar hebben wij rekening mee gehouden in het lichtontwerp.

Voor dit project zijn er diverse armaturen geleverd zoals inbouwspots voor in de lobby van het hotel. In de hotelkamers zijn LED inbouwdownlights en wandarmaturen geplaatst. Daarnaast zijn er voor heel het hotel noodverlichtingsarmaturen geleverd.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!