Voorste Venne Drunen

In het Brabantse Drunen ligt het onlangs volledig gerenoveerde culturele centrum De Voorste Venne. Dit karakteristieke gebouw, ontworpen door Anton Pieck, herbergt onder andere een fraaie heringerichte theaterzaal, een sfeervolle foyer en diverse andere multifunctionele ruimten. In het midden van het centrum is door het bestuur een grote binnentuin aangelegd. De fontein, welke oorspronkelijk door de Drunense aannemers van toen in de jaren 80 is geschonken, is geheel gerenoveerd en hersteld.

Maas en Hagoort heeft in samenwerking met Van Delft installatie de verlichting gerealiseerd. Er zijn diverse railspots, inbouwspots en pendelarmaturen verwerkt in het lichtplan.

Zoekt u een helpende hand voor uw project? Wij verzorgen graag ook de montage voor uw verlichting. Neem contact op met uw aanspreekpunt.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!