Spots kopen?

Spots

Spots vormen een ideale manier van verlichten. U kunt spots gebruiken in het plafond als basisverlichting maar ze kunnen ook gebruikt worden als accentverlichting, om een speciale plek of een bijzonder voorwerp extra te benadrukken. Daarnaast kunt u deze verlichting zowel als plafond- als muurverlichting gebruiken. Voor spots worden naast halogeen ook LED lampen gebruikt. Stapt u over van halogeen naar LED verlichting, dan kunt u tot wel 90% besparen! Veiliger en energiezuiniger, blijkt uit onderzoek. LED spots zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Spots kun je heel mooi in je plafond verwerken, dit zijn de inbouwspots, dit geeft een mooi en strak resultaat. Wilt u liever een spot die u aan het plafond kunt bevestigen? Kies dan voor een opbouwspot. Heel eenvoudig iets uitlichten of een lichteffect creëren? Maas & Hagoort biedt u de juiste spots. Onze vertegenwoordigers kunnen u hierbij ondersteunen.

Bent u benieuwd hoe u spotverlichting kunt verwerken in een project? Neem dan hier contact op met uw contactpersoon.

Ook voor andere vragen kunt u bij hem terecht. Naast het verstrekken van informatie helpt hij u ook graag met het uitwerken van een lichtplan. Lichtberekeningen maken en UGR waarden berekenen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van onze engineers. Bekijk hier meer informatie over de lichtoplossingen die wij leveren.

Vraag hier advies aan over verlichting