Business Controller gezocht

Business Controller (is vervuld)

Typisch jij:

Je bent op wintersport met je zwager. En als je samen onderweg bent zien jullie een geweldig hotel leegstaan. “Dat is zonde”, denkt je zwager. Als ras opportunist en ondernemer ziet hij het helemaal zitten. Het liefste wil hij het hotel maar direct kopen….  Maar jij bent anders.  Slim, analytisch en scherp. Je hebt natuurlijk heel wat vragen. Je wil komen tot een goed inzicht. Je wilt de kansen en de risico’s goed tegen elkaar afwegen. Met een leeg vel papier ga je samen zitten en probeert alle belangrijke cijfers op een rij te zetten om een goede afweging te maken.  Samen zet je de ideeën op papier. Jouw aanpak zorgt voor een beter inzicht. Zo kom je samen verder. Ga jij bij ons zo een uitdaging aan?

Voor wie is dit een droombaan?

  • Je hebt gevoel bij financiën.
  • Cijfers vind jij interessant. Je kunt die goed analyseren. Je ziet verbanden.
  • Je bent op zoek naar uitdaging, dat krijg je wel in deze dynamische onderneming.
  • Je vindt het leuk om mee te denken over de inrichting en optimalisatie van processen.
  • Data driven is voor jou geen onbekende term. Je weet welke koers wij moeten varen voor de toekomst.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent intelligent. Heb jij relevante ervaring? Dat betekent bonuspunten.

Hoe ziet deze droombaan eruit?

Als business controller sta jij je mannetje, dat is nodig in een dynamische onderneming. Met een snelgroeiende activiteit in de E-commerce business, is daadkracht een must. Ondernemers zijn enthousiast, zien overal kansen. Jouw taak is het om tegengas te geven als dit nodig is. Je voorziet ons van de juiste data zodat wij goede beslissingen maken. Jij ziet verbanden, die gebruik je om de processen bij Maas & Hagoort te optimaliseren. Ook op financieel gebied ben jij voor ons de geschikte persoon. Je ziet verbanden in de organisatie die je vervolgens gebruikt om de processen te optimaliseren. Je komt zelf met ideeën om de organisatie te verbeteren.

Waarom je zeker moet solliciteren:

  • Dit is een unieke functie, één uit duizend vinden wij!
  • Wij zijn continue in ontwikkeling, daar kun je van profiteren en van leren.
  • Je krijgt interessante vraagstukken voorgelegd, daar mag jij je in vastbijten.

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is:

Bij ons is het nooit saai. Zeker deze functie. De organisatie bruist, van ideeën en enthousiasme. Dat is een reden waarom wij groeien, ondanks de groei blijven we onszelf. Met beide benen op de grond. We zijn een sterk team, vullen elkaar aan. Tot de lunchpauze aanbreekt. Eerst met elkaar lunchen in de hippe bedrijfskantine en dan gaat de groep uiteen. Er is bijvoorbeeld een groep die voetbalt. Goed voor de teamspirit. Logisch dat iedereen enthousiast is over Maas & Hagoort?

Solliciteren? 

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan je sollicitatie en CV naar personeel@maashagoort.nl ter attentie van Diana de Roode. Wil je eerst meer weten over de functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.