Commerciële callcenter collega’s gezocht (parttime)

Commerciële callcenter collega’s gezocht (parttime)

Typisch jij:

Al heel lang wil jij met je vrienden samen naar een bekend concert.  Je kijkt er al maanden naar uit. En dan komt iemand op het laatste moment met het idee om iets anders te gaan doen……. De rest van de groep vind dat misschien ook wel een goed idee. Maar je hebt karakter en kunt prima uitleggen waarom jullie toch naar het concert gaan.  Afgesproken toch ? Iedereen is overtuigd.  Je gaat op de bewuste dag toch samen naar het concert. Er is niets op je overtuigingskracht aan te merken.

Voor wie is dit een droombaan?

  • Jouw communicatieve skills zijn top!
  • Je hebt overtuigingskracht en bent commercieel.
  • Je weet wanneer je moet luisteren en wanneer je moet spreken.
  • Een parttime job (minimaal 8 uur), zie jij wel zitten.
  • Je kunt deze job goed combineren met je studie.

Hoe ziet je droombaan eruit?  

Jij bent de steun en toeverlaat voor de accountmanagers. Zonder jou, hebben zij geen afspraken. Jij maakt de afspraken. Het is voor jouw geen kunst om de voordelen van iets te benoemen. We gaan werken met thema’s, en het doel is: afspraken scoren!  Duidelijk uitleg geven is iets wat jou ligt.  Je gaat een gesprek aan met onze klanten. Een verhaal afvuren op een klant is niet jouw ding maar je weet wel hoe je mensen tot actie kunt aanzetten. Als je het op maandag druk hebt met school, dan werk je gewoon woensdag.

Waarom je zeker moet solliciteren? 

  • Je komt terecht in een jong team, dat minstens zo gedreven is als jou;
  • De fijne, informele werksfeer zorgt ervoor dat je fluitend naar je werk gaat.
  • Je kunt naast je studie, lekker wat bijverdienen.
  • Je kunt je commerciële vaardigheden vergroten en heel veel bij ons leren.
  • De werktijden zijn flexibel, jij bepaalt voor een groot gedeelte zelf wanneer je werkt.

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is!

Het jonge team waarin je komt te werken, is erg gedreven. We gaan tot het uiterste om een goede deal te maken. We zijn de laatste jaren hard gegroeid, maar blijven onszelf. Kijk maar eens op social media, zo nu en dan zie je een toekomstige collega voorbijkomen. Houd je trouwens van relaxen in de pauze of ben je liever actief bezig? We hebben twee soorten collega’s: de voetballers en de groep die liever op de tafels of zitzakken zit.

Solliciteren?

Als jij je hierin herkent dan kun je je motivatie en CV sturen naar personeel@maashagoort.nl t.a.v. Adriaan Prinsen. Wil je wat meer weten over deze functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.