Commerciële stageplaatsen

Commerciële stage
.

Typisch jij:

Op school weten veel mensen wie je bent. Je staat bekend als iemand die goed zijn mond kan roeren. Je weet wanneer je moet praten maar weet ook goed wanneer je even stil moet zijn. Jij bent iemand die van aanpakken weet. Op school heb je het goed voor elkaar. Als je een verslag moet maken, werk je dit zelfstandig uit. Dreig je vast te lopen? Dan overleg je met je klasgenoten. Samen komen jullie tot een oplossing. Die oplossing verwerk je direct in je verslag.

Voor wie is dit een gave stage?

  • Je werkt hard en hebt een drive waar je ‘u’ tegen zegt;
  • Je houdt van afwisseling;
  • Je wilt leren en verder groeien;
  • Je bent creatief en klantgericht.

.

Hoe ziet je stage eruit?

In de eerste weken ga je leren hoe de systemen werken en leer je de basis van het vak. Zodra je weet hoe de programma’s werken, ga je de eerste offertes uitwerken. Ook schuif je iedere week aan bij het overleg met alle collega’s van de binnendienst. Wat je ook gaat leren is het maken van lichtplannen. Een leuke extra!. Je gaat de vraag van de klant specificeren. Tijdens dit proces leer je behoeftes te peilen en commercieel te denken. Kortom, je gaat veel leren tijdens deze stage!

Waarom deze stage echt super is:

  • Het team waar je in gaat werken is jong;
  • Iedereen die bij Maas & Hagoort werkt, heeft het moeten leren. Je collega’s zullen je dan ook graag helpen.
  • Je gaat werken aan grote projecten. Als het project wordt opgeleverd en je ziet de verlichting terug die jij hebt verkocht, dan is dat echt kicken!

.

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is!

Het jonge team waarin je komt te werken is erg gedreven. We gaan tot het uiterste om een goede deal te maken. We zijn de laatste jaren hard gegroeid maar blijven onszelf. Kijk maar eens op social media, zo nu en dan zie je een toekomstige collega voorbijkomen, aardige mensen. Hou je trouwens van relaxen in de pauze of ben je liever actief bezig? We hebben twee soorten collega’s: de voetballers en de groep die liever op de tafels of zitzakken zit. Misschien kun je alvast nadenken wat jij in je eerste lunchpauze gaat doen.

Solliciteren?

Als jij je hierin herkent dan kun je je motivatie en CV sturen naar personeel@maashagoort.nl ter attentie van Adriaan Prinsen. Wil je wat meer weten over deze functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.