(Leerling) Monteur Verlichting

Typisch jij:

Als jij koffie wilt halen en het apparaat gaat kapot, ben jij degene die een helpende hand biedt. Want oplossen is jou ding. Thuis wordt jij ook altijd geroepen als er iets kapot gaat. Jij krijgt apparaten weer aan de praat! De glimlach die mensen je schenken als je het weer voor elkaar hebt gekregen… daar word je blij van! Je doet veel om anderen het naar de zin te maken. Juist dan ben je in je element!

Voor wie is dit een droombaan?

  • Je hebt voldoende technische vaardigheden, of je wilt die snel bij ons leren.
  • Je bent precies, signaleert fouten en verhelpt die.
  • Je vindt het niet erg om onder tijdsdruk te werken.
  • Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig kun jij goed je werk doen.
  • Je service instelling kent geen grenzen, je houdt ervan om van problemen uitdagingen te maken.

Hoe ziet deze droombaan eruit?

Zodra er een project wordt uitgeleverd, ga jij van start. Je gaat met een Maas & Hagoort bus naar de projectlocatie. Als je bent aangekomen ga jij gestructureerd aan de slag. Je weet precies in welke ruimtes de verlichting moet komen. Je monteert de armaturen en zorgt ervoor dat alles op tijd brandt. Het is voor jou een sport om tijdens de oplevering zo min mogelijk punten over te houden. Jij bent dus degene die zorgt voor een glimlach op het gezicht van de klant.

Waarom je zeker moet solliciteren:

  • Je maakt kennis met de meest bijzondere lampen.
  • Onze klanten zitten in heel Nederland, zo kom je nog eens ergens.
  • Als leerling monteur kun je doorgroeien naar monteur. Wij faciliteren je leerproces.
  • We bieden je een fijne werksfeer.

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is:

Het jonge team waarin je komt te werken, is erg gedreven. We gaan tot het uiterste om een goede deal te maken. We zijn de laatste jaren hard gegroeid maar blijven onszelf. Kijk maar eens op social media, zo nu en dan zie je een toekomstige collega voorbijkomen, aardige mensen. Hou je trouwens van relaxen in de pauze of ben je liever actief bezig? We hebben twee soorten collega’s: de voetballers en de groep die liever op de tafels of zitzakken zit. Misschien kun je alvast nadenken wat jij in je eerste lunchpauze gaat doen.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Mail je sollicitatie en CV naar personeel@maashagoort.nl ter attentie van Adriaan Prinsen.