Vacature leerling monteur

Leerling monteur

Typisch jij:

Jouw vriend heeft een belangrijke afspraak. Samen ben je onderweg en jullie horen een vreemd geluid. Er gaan lampjes branden en de auto valt stil…….  Jij zit natuurlijk direct onder de motorkap. En handig als je bent, krijg jij de auto weer aan de praat. Jullie zijn op tijd voor de afspraak. Toch handig, zo’n technische man.

Voor wie is dit een droombaan?

  • Technisch ben jij goed onderlegd.
  • Je bent iemand die secuur werkt.
  • Omgaan met tijdsdruk is voor jou geen probleem.
  • Jij bent de laatste schakel in het project, jij zorgt dat de klanten tevreden zijn over de montage.

Hoe ziet deze droombaan eruit?

Als monteur heb je veel vrijheid. Elke week stem jij met de projectleider af welke klanten je deze week gaat helpen. Je laadt het benodigde gereedschap in en natuurlijk de armaturen. Vervolgens pak jij de Maas & Hagoort bus en gaat op pad. Bij de klant demonteer jij eerst de oude verlichting. Vervolgens ga je de nieuwe verlichting monteren. Dit is mooi werk. Het geeft je ook veel voldoening want na een aantal dagen is overal in het project verlichting van Maas & Hagoort te vinden, dankzij jou! Als het project later op de website komt, kun jij zeggen: “Hier heb ik aan meegewerkt”.

Waarom je zeker moet solliciteren:

  • Tegenover goed werk, staat een bonus!
  • Je krijgt veel afwisseling. De ene dag werk je in Amsterdam en de volgende dag ben je in Rotterdam te vinden.
  • Je ziet direct resultaat.
  • Heb jij al een VCA Certificaat? Dan heb je een voorsprong!
  • Wil je groeien? Bij ons krijg je daarvoor de mogelijkheid.

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is:

Bij ons krijg je vrijheid, wij houden van nieuwe ideeën. Als bedrijf groeien wij hard. Toch blijven wij onszelf. Met beide benen op de grond. De sfeer op de werkvloer is top. Dat zal jij ook wel merken. Als monteur ben je veel bij klanten te vinden, toch zorgen wij ervoor dat je bij ons team hoort. Wij zijn namelijk één team en vullen elkaar goed aan.  Onze Jaap is enthousiast over de vacature: “Als jij bij Maas & Hagoort komt werken als monteur, kom je mij regelmatig tegen. We houden van hard werken maar op vrijdagmiddag, houden we ook van een gezellige borrel”.

Solliciteren? 

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan je sollicitatie en CV naar personeel@maashagoort.nl ter attentie van Diana de Roode. Wil je eerst meer weten over de functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct