Logistieke duizendpoot

Logistieke duizendpoot

Typisch jij:

Iedere zomer ga jij met je familie op vakantie. Al vroeg gaan jullie op zoek naar een bestemming. Jij bent degene die het huis boekt en checkt of alles klopt. Samen denken jullie na over wat je wilt bekijken. Het liefst zou jij de planning maken. Want dat is jouw ding. Als de vakantie dichterbij komt, stel jij een checklist op met wat iedereen moet meenemen. Dan ga je de auto inpakken. Alles past er natuurlijk perfect in, want dat heb je vooraf goed uitgedacht. Het gaat een mooie vakantie worden!

Voor wie is dit een droombaan?

 • Jij hebt minimaal een MBO diploma Logistiek of aanverwante opleiding.
 • Communicatief ben jij sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook als er iets mis dreigt te gaan met een levering, heb jij het lef om de klant te bellen.
 • Als schakel tussen verschillende partijen, is overzicht houden belangrijk. Dat is aan jou toevertrouwd.
 • Je schakelt op verschillende niveaus. De processen begrijp je. Je snapt dat een actie op het ene vlak gevolgen heeft voor een ander vlak.
 • Je werkt gestructureerd. Dat is erg belangrijk omdat jij je met planningen gaat bezighouden.
 • Je vindt het niet erg om mee te helpen in het magazijn.

Hoe ziet deze droombaan eruit?

Een dag begint met het inboeken van de producten. Je houdt je hoofd erbij want anders weet straks niemand meer hoeveel armaturen er zijn afgeleverd. Veel klantcontact heb je. Je wordt gebeld wanneer de producten worden geleverd. Je gaat naar je bureau en dankzij de overzichtelijke planning, zie je in één keer wanneer. Zo kun je de klant geruststellen en hem melden dat alle producten al binnen zijn en dat ze zeker op de afgesproken datum worden geleverd. Met een gerust hart legt de klant de telefoon neer. Regelmatig overleg je met de collega’s van het magazijn. Voor even keert de rust terug als de vrachtauto’s geladen zijn. Een prima resultaat. Vandaag weer een dag waarop je alles op tijd regelde.

Waarom je zeker moet solliciteren:

 • Deze fulltime job is afwisselend. Je schakelt tussen verschillende afdelingen, klanten en leveranciers.
 • Als logistieke duizendpoot ben jij onmisbaar voor de organisatie. Zonder jou weet de klant niet wanneer hij de producten kan verwachten.
 • Je komt terecht in een enthousiast team. De sfeer op het werk is super.
 • Met het hele team van Maas & Hagoort ondernemen we regelmatig iets leuks. Zo zijn we pas met z’n allen naar Londen geweest.
 • Je werk is één grote puzzel, een mooie uitdaging!

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is:

Het team waarin je komt te werken is erg gedreven. Door elkaar te challengen maken we elkaar steeds beter. We zijn de laatste jaren hard gegroeid maar blijven onszelf. Met beide benen op de grond. Totdat de lunchpauze aanbreekt. Eten zorgt voor verbinding, daarom eten we met elkaar. Dan gaat een groep voetballen. Goed voor de teamspirit. We hebben een echt teamgevoel, zoals dat hoort. Logisch dat iedereen enthousiast over Maas & Hagoort is toch?

Solliciteren? 

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan je sollicitatie en CV naar personeel@maashagoort.nl ter attentie van Diana de Roode of klik op onderstaande button om direct te solliciteren. Wil je eerst meer weten over de functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct