(leerling) Service Monteur

(leerling) Service Monteur

Typisch jij:

Als je koffie wilt halen en het apparaat gaat kapot, ben jij degene die een helpende hand biedt. Thuis word jij ook altijd geroepen als er iets kapot gaat. Jij krijgt apparaten weer aan de praat! De glimlach die mensen je schenken als je het weer voor elkaar hebt gekregen… daar word je blij van! Je doet veel om anderen het naar de zin te maken. Juist dan ben je in je element!

Voor wie is dit een droombaan?

  • Je hebt voldoende technische vaardigheden.
  • Je bent precies, signaleert fouten en verhelpt die.
  • Je vindt het niet erg om onder tijdsdruk te werken.
  • Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig kun jij goed je werk doen.
  • Je service instelling kent geen grenzen, je houdt ervan om van problemen uitdagingen te maken.

Hoe ziet deze droombaan eruit?

Zodra er een project wordt uitgeleverd, ga jij van start. Je gaat met de Maas & Hagoort bus naar de projectlocatie. Als je bent aangekomen ga jij gestructureerd aan de slag. Je weet precies in welke ruimtes de verlichting moet komen. Je monteert de armaturen en zorgt ervoor dat alles op tijd brandt. Het is voor jou een sport om tijdens de oplevering zo min mogelijk punten over te houden. Jij bent dus degene die zorgt voor een glimlach op het gezicht van de klant.

Waarom je zeker moet solliciteren:

  • Je maakt kennis met de meest bijzondere lampen.
  • Onze klanten zitten in heel Nederland, zo kom je nog eens ergens.
  • Je wilt leren? Dat kan! Maas & Hagoort faciliteert hierin!
  • We bieden je een fijne werksfeer.

Waarom Maas & Hagoort een topbedrijf is:

Het team waarin je komt te werken is erg gedreven. Door elkaar uit te dagen maken we elkaar steeds beter. We zijn de laatste jaren hard gegroeid maar blijven onszelf. Met beide benen op de grond. Totdat de lunchpauze aanbreekt. Eten zorgt voor verbinding, daarom eten we met elkaar. Dan gaat een groep voetballen. Goed voor de teamspirit. We hebben een echt teamgevoel, zoals dat hoort. Logisch dat iedereen enthousiast over Maas & Hagoort is toch?

Solliciteren? 

Herken jij jezelf hierin? Stuur dan je motivatie en CV naar personeel@maashagoort.nl ter attentie van Adriaan Prinsen.  Wil je eerst meer weten over deze functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.